Reviews

 • "De opleiding is mij goed bevallen en de lesstof werd goed overgebracht door de docent. Doordat wij les kregen in een kleine groep, kreeg ik veel persoonlijke aandacht en begeleiding en kon ik met vragen direct bij de docent terecht".

  Ronald de Boer (25 jaar)

 • "De opleiding Fitness-Trainer A bij SportFlow Opleidingen was top! De persoonlijke aandacht en flexibiliteit, in net wat meer tijd steken in de lesstof waar men moeite mee heeft, is echt super! Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor SportFlow Opleidingen".

  Naima Amdaouech (31 jaar)

 • "Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren, omdat er tijdens de lessen een ontspannen sfeer hing. De lesstof werd duidelijk uitgelegd en er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Ook buiten de lessen om kon ik terecht met vragen, zodat ik een optimale voorbereiding had op mijn examens."

  Stephanie Spruyt (45 jaar)

 • Leuke ervaring gehad bij sport flow! De theorie wordt goed uitgelegd en de docent heeft kennis en is kundig. Bij vragen wordt er snel gereageerd via telefoon of mail en dan kreeg ik een uitgebreid duidelijk antwoord. Erg fijn!

  Dennis

 • "Ik had besloten om een Personal Trainer opleiding te doen en kwam via google bij SportFlow Opleidingen terecht.  Ik heb de opleiding Fitness-Trainer A in maart 2015 afgerond en ben nu bezig met Fitness-Trainer B. Ik hoop deze in 2016 af te ronden en na de 2-daagse cursus Personal Trainer ZZP, lekker voor mezelf aan de slag te gaan als Personal Trainer".

  Tommy Muller (53 jaar)

 • Ik ben de opleiding Fitness-Trainer A gaan doen om meer kennis op te doen over fitness. Dit in eerste instantie voor mezelf. Ik train al jaren en wilde gewoon meer weten waarom ik nou bepaalde oefeningen doe en wat de processen zijn die dan plaatsvinden in je lichaam. Ik heb veel kennis opgedaan en weet nu beter waarom ik een bepaalde oefening doe. Op mijn werk hebben ze gevraagd of ik in de pauze trainingen kan verzorgen voor mijn collega's. Dit ga ik zeker doen!

  Derrick Burgzorg (46 jaar)

 • Het was een intensieve maar leuke opleiding (Fitness trainer A). Mede door de deskundige ondersteuning van de SportFlow trainer heb ik mijn diploma gehaald. Bedankt Ivo.

  Bert

 • "De persoonlijke begeleiding is echt een pre, omdat je altijd terecht kunt met je vragen.
  Alle opgedane kennis kan ik nu perfect toepassen tijdens onze trainingen bij FC Twente".

  Ellery Cairo (ex-profvoetballer)

 • "Ik werk met mensen die een beperking hebben en was verbaasd over het feit dat er weinig professionals zijn die deze doelgroep kan begeleiden tijdens het sporten. Zodoende ontstond het idee om de opleiding Fitness-Trainer A te gaan volgen. Ik heb de opleiding als fijn ervaren en veel geleerd! Ik ga nu verder met Fitness-Trainer B om mij verder te ontwikkelen".

  Diana Snabilie (36 jaar)

 • Ivo is een zeer sympathieke man die de theorie en praktijk goed weet uit te leggen. Op vragen geeft hij bijna altijd direct een antwoord (op elk tijdstip van de dag/week). Nu ik Fitness Trainer A heb gevolgd kijk ik er naar uit om Fitness Trainer B met net zoveel plezier via Sportflow Academy te volgen.

  Jordi

 • "Wij hadden op hetzelfde tijdstip ons praktijkexamen, dus vandaar deze foto! Wij hebben beide op een andere locatie de opleiding gevolgd, maar zijn beide erg tevreden over de aanpak, de sfeer en de toegankelijkheid tijdens de lessen van SportFlow Opleidingen".

 •  "Ik vond de sfeer tijdens de lessen erg prettig. De oefenstof werd duidelijk uitgelegd door de docenten en we kregen goede feed-back. Ik heb veel geleerd en kan hopelijk snel in praktijk toepassen wat ik geleerd heb!"

  Dmitri Schrijnder (24 jaar)

 • Ik heb de opleiding met plezier gedaan en was goed te combineren met mijn baan. De lessen zijn goed en logisch in elkaar gezet. Er was ruimte om situaties te bespreken en de theorie te koppelen in de praktijk. Ik heb er veel aan gehad en kan nog meer kwaliteit bieden aan mijn klanten!

  Alicia

 • "Alles wat mij te wachten stond, werd meteen duidelijk op de website. Ik heb mij online ingeschreven en vanaf de 1e les wist ik dat ik de goede keuze had gemaakt, want de lessen waren duidelijk, heel erg interessant en toegankelijk. Doordat SportFlow Opleidingen lesgeeft aan kleine groepen, is er veel persoonlijke aandacht en genoeg ruimte voor vragen."

  Corstiaan Auping (21 jaar)

 • Zowel fitness A als B bij Ivo gevolgd en behaald. Ondanks de start tijdens corona en de fysieke afstand tussen onze woonplaatsen (120km) heb ik persoonlijke begeleiding en lessen gevolgd en is er duidelijk uitleg gegeven. Ook voor extra vragen is er altijd makkelijk en snel contact geweest. Blij met de service en het behaalde resultaten.

  M. Zwaan

 • In september '21 begonnen met Fitness a en b met module Voeding & Sport.
  Ontzettend interessant. Lessen zijn helder en bij vragen krijg je snel antwoord.
  Na elke les worden de powerpoints naar je toegestuurd, een fijne beknopte samenvatting van elk behandeld hoofdstuk.
  Tevens kun je oefenvragen maken en proefexamens doen om je kennis te testen.
  Module Voeding & Sport is ook echt een aanrader.
  Lessen zijn via zoom en soms ook in Laren.

  Esther

 • Superfijn dat het kleine groepen zijn met duidelijke uitleg en veel ruimte om vragen te stellen. Dankjewel voor de fijne opleiding

  Youssef

 • Ik heb bij de sportflowacademy Fitness-Trainer A&B van NL Actief (voorheen Fit!vak) en Pt Zzp gedaan.
  Vond dit een fijne opleiding waar persoonlijk contact voorop staat en er maximaal 10 cursisten in een klas zitten.

  Ik heb inmiddels mijn eigen PT studio. Via hen ben ik ook in contact gekomen met een leverancier voor fitnessmaterialen.

  Met afstand de beste opleiding die ik tot op heden gevolgd heb

  R.

 • Ondanks corona was er een fijne leeromgeving. Ivo is goede leraar en brengt de leerstof op een duidelijke manier.

  Stan van de Luitgaren

 • Ik heb de theorie-lessen bij een andere opleider gevolgd en doordat de groepen zo groot waren, was er weinig persoonlijke aandacht voor de cursisten. Ivo Swanink was mijn stagebegeleider in die periode en toen hij startte met SportFlow Opleidingen heb ik hem gevraagd of ik nog wat lessen bij SportFlow kon volgen. Dat was geen probleem en de kleine groepen waren een verademing! Er was echt persoonlijke aandacht en ruimte om vragen te stellen. Ik heb veel geleerd tijdens deze lessen en start binnenkort met Fitness-Trainer B."

  Kevin Kommers (28 jaar)

 • Ivo is een kundig docent. Neemt de tijd en legt alle stof goed uit met goede voorbeelden. Hij geeft je ook de ruimte om vragen te stellen en zijn lessen zijn leerzaam en leuk door de humor die hij ook gebruikt. Verder is Ivo actief in de groepsapp waardoor je nooit lang hoeft te wachten op een antwoord waardoor je weer snel verder kunt. Bedankt

  Fabian

 • "Ik was mijn saaie baan als advocaat zat! Ik wilde het roer omgooien en ben mijn hart gaan volgen. Dat heb ik gedaan en ben nu gediplomeerd Fitness/Personal Trainer. Direct na het behalen van mijn diploma's kon ik aan de slag bij The Wave Almere. Ik ben weer gelukkig!"

  Roxanne van Vliet (30 jaar)

 • De persoonlijke digitale begeleiding en flexibiliteit was noodzaak door huidige omstandigheden.

  Toch prettig dat dit geboden kon worden om zodoende Fit A+B te behalen, top geregeld!

  Duidelijke info en lesmateriaal wat slagen zeker tot een succes moet brengen ?

  R. Harbers

 • '"Ik vond de opleiding Fitness-Trainer A top! Ik heb veel geleerd en de opleiding heeft mij een zetje in de goede richting gegeven. Het waren leuke en leerzame lessen. Ik kon direct na mijn praktijkexamen aan de slag bij een fitnesscentrum, dus dat is helemaal super!"

  Jo Ann Bouman (38 jaar)

 • Ondanks dat alles in de Covid periode viel, vond ik de opleiding erg leuk en leerzaam! prettige begeleiding, duidelijk en fijne docent/opleider! Aanrader! ;-))

  Colinda

 • In een keer geslaagd! Veel geleerd en alles was zo duidelijk. Ivo is ook een top gozer echt een aanrader! ??

  Maxim Ruijselaar

 • Joris van Egmond (22 jaar): "Ik train zelf fanatiek en neem altijd mijn vrienden op sleeptouw in het fitnesscentrum. Daar vanuit is de interesse gekomen om de opleiding Fitness-Trainer A te gaan doen. Het voordeel vind ik dat de lesgroepen overzichtelijk zijn en dat er veel ruimte is om vragen te stellen. De docenten zijn zelf actief in het werkveld en daardoor gingen we ook soms wat verder dan de lesstof zelf. Ik volg nu Fitness-Trainer B en hoop eind van het jaar mijn diploma te halen".

  Joris van Egmond (22 jaar)

Jouw ervaring:

 • Wordt niet getoond, nodig voor de bevesting.
 • Wordt niet getoond op de website
 • Anoniem of Initialen kan ook.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Share This
× Hoe kan ik je helpen?