Erkenningen en Partners

Erkenningen en Partners 1

SportFlow Academy is landelijk erkend door de brancheorganisatie NL Actief (voorheen Fit!vak). Deze erkenning hebben wij gekregen van de onafhankelijke organisatie LERF die onze organisatie heeft getoetst op kennis, betrouwbaarheid en professionaliteit.

Wij zijn tevens geaccrediteerd door het CRKBO (Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) waardoor wij onze opleidingen naar alle redelijkheid, kwaliteit en marktconform kunnen aanbieden.

Zodra jij je diploma Fitness-Trainer A en/of Fitness-Trainer B hebt behaald kun jij je registreren in Fitned.nl. Dit registratiesysteem is opgericht door NL Actief en garandeert dat geregistreerde instructeurs en Personal Trainers hun beroep binnen de sport- en fitnessbranche bekwaam en zorgvuldig uitoefenen.

Erkenningen en Partners 2
Erkenningen en Partners 3

SportFlow Academy werkt samen met het UWV.

Wij zijn landelijk erkend door het UWV als scholingsaanbieder en daar zijn wij trots op! Dit biedt namelijk kansen voor mensen die willen re-integreren of zich willen omscholen binnen de Sport- en Fitnessbranche.

Als je via het UWV de mogelijkheid krijgt om één of meerdere opleidingen bij ons te volgen dan zal het UWV dit financieren.

Vraag naar de voorwaarden bij jouw contactpersoon binnen het UWV.

Jouw doel realiseren wij samen.

Erkenningen en Partners 4
Erkenningen en Partners 5

SportFlow Academy werkt samen met KPN. 

Wij zijn scholingsaanbieder binnen KPN. Dit biedt kansen aan de werknemers van KPN om hun kennis te verbreden of zich willen omscholen binnen de Sport- en Fitnessbranche. 

Als je via KPN de mogelijkheid krijgt om één of meerdere opleidingen bij ons te volgen dan zal KPN dit financieren met maximaal 1500,- per jaar 

Vraag naar de voorwaarden bij jouw contactpersoon binnen KPN. 

Jouw doel realiseren wij samen. 

Erkenningen en Partners 4
Erkenningen en Partners 7
Share This
× Hoe kan ik je helpen?